SAJT ZA UPOZNAVANJE
        
 
 

 

Spisak svih članova

PRETRAGA ČLANOVA

Penelopa

Nina_3

Jerry

Jaca12

olgica

malenaa

_vatrena_

BLUE_angel

ikajana

DivljaDusa

Plavokosa

crnamacka

birdgirl

lennna

malena

Lille

Biljkica

zec_ica

Osvetnica

miri

Ina_6

valery

LJILJANNNA

vlatka

Zorica

belaiii

hristina27

ane1111

Emilijaaaa

sunce27

aljonka

Cecily

Spisak svih članova

PRETRAGA ČLANOVA

boyka

Nikolaj16

OliverGH

NewG

Bojan_1991

divanjedan

kenylove

prudentia

Damir86

kapetan

mangia84

bojan1394

shone

Zoran707

dragankan

italijan79

major

ozon

miloshi

luka

stranac1

kalemegdan

davor

plavi78

jazix

marin

samoTi

nezni

sairistan

mrkivuk6

kadir

Romanticar

Spisak svih članova

PRETRAGA ČLANOVA

 

 

 

POKLONI

LJUBAV

 

 

 

 

 

 

Poklon za žene

Poklon za muškarce

Poklon za decu .

Poslovni pokloni

Svadbeni poklon

Poklon za dan zaljubljenih

Poklon za čokoladoljupce

 

 

Poklon za filmofile

Poklon za godišnjicu

Izrada poklona

Pokloni po abecedi

Pokloni po materjalima

Pokloni za ljubitelje kuhinje

Pokloni za vezu na daljinu

 

   
 

Poklon za godišnjicu

Od trenutka kad u naš život uđe nova ljubav, imamo potrebu obeležiti te prve dane sreće i proslaviti ih određenim poklonima, postupcima ili događajima. Pa tako već nakon mesec dana slavimo prvih mesec dana veze, ili mesec dana od upoznavanja, ili mesec dana od prvog poljupca. Onda se ti meseci pretvore u godine i razne godišnjice, a povremeno proslavimo i neke okruglije brojke kao npr. 100 dana veze, 1000 dana veze i sl. U nastavku pročitajte šta kad pokloniti.
 1. Prvi meseci su najteži za poklanjanje jer partnera tek upoznajemo i nismo sasvim sigurni šta bi bilo idealno te što bi voljena osoba želela dobiti. Jedino što znamo je da želimo biti originalni. Pa evo par predloga od nas:
  • Okvir za slike sa vašom prvom zajedničkom fotografijom spojen sa drugim okvirom u koji stavite isprintatnu pesmu, ljubavni citat ili poruku
  • Ukoliko ste srednjoškolski par koji ide u istu školu ili čak u isti razred, ovaj predlog bi mogao biti idealan. Pre prvog školskog sata voljenoj osobi ostavite post-it na stolu sa porukom: "Pripremi se. Sledi dan pun iznenađenja". Pre sledećeg sata na njenom školskom stolu ostavite čokoladu s natpisom "Samo ti" ili "Volim te", a možete dodati i po koji ljubavni stih iz neke od popularnih ljubavnih pesama koje oboje slušate. Neka je pre svakog sata dočeka po koje malo iznenađenje sa porukom, a na kraju nastave, finale - baloni i plišani medo.
  • Potraga za blagom - organizujte malu potragu za blagom. Ostavite poruku na mesto gde će je partner naći i usmerite ga na prvo mesto gdje da traži drugu poruku. To mesto može biti mesto gde ste se upoznali ili prvi put poljubili. Neka ga tamo čeka poruka koja će ga voditi na drugo mesto, pa na treće i tako sve dok ne pređe sva mesta koja su ostavila neki trag na vašoj vezi. Zadnja poruka neka ga vodi do vas, na mesto gde ćete proslaviti.
  • Zlatna ribica - kupite akvarijum sa jednom zlatnom ribicom. Uz akvarijum stavite poruku "Ja sam tvoja zlatna ribica i ispuniću ti sve želje" ili "U moru punom riba, ti si jedina prava za mene.">
  • Iznenadite je dostavom - pošaljite joj cveće putem online dostave. Neka bude anonimno.
 2. Kada se radi o okruglim brojkama gde brojite zapravo dane, a ne mesece ili godine, zgodni pokloni su sledeći:
  • Ispišite 100 poruka sa 100 razloga zašto volite partnera
  • Kupite 100 svilenih ruža i na svakoj ispišite Volim te
  • Saznajte koji je njen omiljeni cvet pa joj kupite 100 tih cvetova i pošaljite ih na stan.
  • Naduvajte 100 balona i u svaki ubacite ljubavnu poruku i/ili čokoladicu
  • Recite joj VOLIM TE na 100 jezika. Ako želite saznati kad će vam biti 100/500/1000 dana veze, možete to jednostavno izračunati putem online vremenskog convertera.
 3. Nakon godine dana veze ili braka. Počinjemo brojati godine, a meseci postaju manje važni. Došli smo do faze kada znamo šta naš partner voli i želi, ali i dalje želimo biti originalni. Pogledajte neke naše savete u idejama za nju i idejama za njega ili čitajte dalje.
  • Najlepši stihovi ikada napisani, pisani su od strane zaljubljenih. Ljubav nam donosi inspiraciju za poeziju kakvu nismo ni sanjali da možemo napisati. Otvorite srce, napišite pesmu za voljenu osobu. Kupite komad nakita (narukvica ili ogrlica sa priveskom) i na njemu urežite deo jednog stiha. Kad god pogleda na taj komad nakita, partner će se setiti pesme koju ste napisali (npr. stih u pesmi je "S tobom ću i na kraj svijeta" - urežete "na kraj sveta").
  • Ispunite fantaziju - ima li vaš partner neku fantaziju koju vam je jednom možda otkrio? Želi li krevet posut ružinim laticama ili vruću kupku? Prisetite se zajedničkih maštarija i ostvarite ih.
  • Zajednička budućnost - ako ste zaključili da ja vaš partner idealna osoba za vas - osoba sa kojom želite provesti život, onda je ovaj poklon savršena prilika da to pokažete. U ukrasnu kutiju stavite što više porukica, s tim da na svaku od njih ispišete po jednu stvar koju želite u budućnosti napraviti s partnerom počevši od putovanja, degustiranja nekih jela pa sve do kupovine stana/kuće, osnivanja porodice i sl. Na poklopac kutije nalepite zajedničku fotografiju i poruku: "U moru nepreglednih mogućnosti koje su pred nama, u jedno sam sigurna, a to je da ih želim isprobati sa tobom." Nakon toga, tokom narednih godina iz kutijice možete izbaciti porukice sa stvarima koje ste napravili.
  • Spomenar - sakupite zajedničke uspomene i fotografije i napravite spomenar sa ljubavnim citatima i porukama. Prolistajte ga povremeno zajedno, a ostavite mesta i za dodavanje novih uspomena.
 4. Kad se radi o godišnjicama braka, postoje tradicionalni pokloni koji se poklanjaju, odnosno tradicionalne teme kojih se možete držati.
  • Svake godine darovati ružu od materijala koji je tradicionalan za tu godišnjicu
  • Neka se broj godina koje slavite proteže kroz celi proces proslave. Npr. za petu godišnjicu kupite 5 poklona i to po 5 komada (npr. 5 ruža, 5 drvenih svećnjaka, 5 balona, 5 omiljenih poslastica, majicu s brojem 5), slavite godišnjicu 5 dana i svaki dan otiđite na drugo mesto.
  • Manju drvenu ili kartonsku kutiju ispunite sa 365 porukica na kojima je ispisan neki ljubavni citati, poruka ili razlog zašto volite partnera. Tokom naredne godine partner može svako veče pročitati samo po jednu poruku. Tako će vaš poklon trajati do iduće godišnjice.
  • Podsetite se na razloge zbog kojih ste se zaljubili u partnera i zbog kojih ste i nakon niza godina ostali zajedno. Zapišite ih u spomenar zajedno sa fotografijama koje prate vaš zajednički životni put.
  • Na dve staklene čaše ugravirajte vaša imena i datum godišnjice
 

Username

Password

Zapamti  

Zaboravljena šifra


 
 Kontakt  za sva pitanja, razmenu banera i marketing na izuzetan@gmail.com

Designed by   www.BUBAJ.com

Otkup racunara